ilancee.com, ilancee.com review, kerja dari rumah dengan ilancee, pust servis online, pusat jual beli online, contest ilancee.com,

Ada 3 kategori yang boleh anda sertai dalam contest yang dianjurkan oleh pihak iLancee.com ini iaitu :

  1. Kategori SEO – Untuk mengasah skill SEO anda ( Confirm gua kelaut punyalah! )
  2. Kategori Artikel Terbaik – Untuk mengasah kretiviti anda ( Korang rasa artikel yang korang baca kat blog sokongan ilancee nie menarik ker? Cuba jek laa kan…:) )
  3. Kategori Komen Paling Banyak – Hadiah Bonus ( Ini mesti en sipolan blogger tersohor tue yang menang punyalah beb! )

Contest ini akan berlangsung dan bermula dari 7 Januari 2017 sehingga 7 Mac 2017 iaitu selama dua bulan….( Pendek gak sebenarnya bagi kaki seo tegar nak berlawan antara satu sama lain…tapi apa bleh buat…cuba jek laa walaupon sedar akan kelaut china selatan punya…. 😛 )

Tarikh terakhir hantar untuk artikel bagi tujuan pengesahan pertandingan adalah pada 1 Mac 2017 iaitu seminggu sebelum tamat contest ( Biasa yang pakar seo macam sipolan bin sipolan tue, dieorang memang hantar last minute punya sebab KONON-KONONYA takut kena spy dengan budak2 mentah seo macam saya nie…HAHAHA! )

Para pemenang akan diumumkan pada 11 Mac 2017 bersempena dengan tarikh lahir saya…( Sempena hari jadi admin baru dapat hadiah…kurang2 nanti ada jamuan punya nie…onde2 mesti ada laa kan…xkan laa admin nak belanja mee siam ngan air kosong jekkk… 😛 )

Syarat-syarat Untuk Menyertai Contest iLancee RM2800 Tue Adalah :

Kang menulis panjang-panjang kata saya dah kawtim dengan admin kan…nah tengok sendiri laa kat bawah nie :

ilancee.com, ilancee.com review, kerja dari rumah dengan ilancee, pust servis online, pusat jual beli online, contest ilancee.com, contoh servis ilancee, syarat contest ilancee rm2800 untuk dimenangi

ilancee.com, ilancee.com review, kerja dari rumah dengan ilancee, pust servis online, pusat jual beli online, contest ilancee.com, contoh servis ilancee, syarat contest ilancee rm2800 untuk dimenangi

Contest iLancee ini dianjurkan oleh ahmadFaiz.com dan ditaja bersama oleh SM Creative Studio, Semanis Kurma, Bina Blog Sendiri, Best Autoresponder, Panduan Bisnes Ebook, Buat Duit Blog, Best Hosting, Affiliate Malaysia, Poslaju TrackingInfobiz FB Ads

Haa..sebelum terlupa, bagi yang berminat nak menjadi penaja kepada contest ilancee.com RMRM2800 Untuk Dimenangi ini korang boleh :

  1. Sesiapa yang berminat untuk menjadi penaja adalah amat digalakkan.
  2. Penaja jugadibenarkan menyertai Contest ini.
  3. Penajaan yang diterima adalah berbentuk wang tunai sekurang-kurangnya adalah sebanyak RM50 ( Lagi banyak lagi bagus laa beb…bleh bantu budak mentah macam saya nie menang bahagian saguhati tue lebih sket kan… 🙂 )
  4. Tarikh tutup sebagai penajaan adalah pada 10 Febuari 2017.
  5. Link penaja akan dimasukkan disetiap entri peserta… ( Dapat backlink daripada contest ini beb! )

So sekarang semua orang ada peluang sama rata untuk join contest bagi tahun 2017 ini. Menang atau kalah bukan isu nya..adalah lebih penting untuk korang join ilancee tue sebenarnya. Bab contest nie korang anggap sebagai “rezeki terpijak 2017” untuk korang cuba yang terbaik nanti ya!

Contest iLancee.com –  Hadiah Wang Tunai Sehingga RM2800 Untuk Anda Menangi! Lagi Ramai join lagi meriah tapi Lagi Sedikit Yang Join Lagi Terbuka Untuk Budak Mentah Macam Saya Menang SAGUHATI Dalam Contest Nie Nanti….!!! 😛

Advertisements