ilancee.com, ilancee.com review, kerja dari rumah dengan ilancee, pust servis online, pusat jual beli online,

Blog ini adalah blog sokongan kepada ilancee.com yang merupakan portal rasmi kerja dari rumah online yang boleh dipercayai pada masa kini. Sila rujuk FAQ dibawah ini untuk maklumat lanjut :

1. Apakah tujuan iLancee ditubuhkan?

iLancee mempunyai visi dan misi yang tersendiri. Tujuan iLancee ditubuhkan adalah untuk membantu dan menolong mereka yang mempunyai bakat dalam kemahiran tertentu tanpa perlu mengeluarkan modal dan kos yang besar.

2. Siapa target pengguna iLancee?

Golongan utama adalah blogger yang ingin tambah pendapatan, orang awam yang ingin mencari servis dengan selamat dan sebagainya.

3. Kenapa setiap servis yang telah disiapkan oleh seller dicas 20% untuk iLancee dan 80% untuk seller?

Ini adalah standard fee keatas mana-mana servis. Dari sinilah hasil pendapatan tersebut pihak mereka akan menampung kos hosting setiap bulan, kos management kami, kos iklan dan sebagainya. Korang hanya goyang kaki tunggu ada job masuk jek..masyuk bukan?

4. Bagaimana cara nak menutup akaun iLancee?

Simple sahaja. Sila contact admin melalui chat atau borang hubungi berserta dengan username anda dan juga email. Admin akan padam akaun anda dalam tempoh 24 jam. Jika ada dana dalam akaun iLancee anda, kami akan transfer ke dalam bank anda dan cas 5% akan dikenakan. ( Korang close acc pon pihak ilancee akan bayar balance yang ada…mana ada orang buat macam nie beb! )

5. Kenapa ada cas 5% untuk dikembalikan ke dalam bank?

Cas ini adalah merujuk kepada cas transaksi melalui senangPay iaitu sebanyak 3%. Akan tetapi, cas GST untuk senangPay juga ada menyebabkan kiraan kami estimate 5% untuk kami kenakan cas transaksi ini.

Untuk keterangan lanjut korang boleh hubungi pihak ilancee.com – DISINI